Puskás Aréna Látogatóközpont - SportAgóra kiállítóhely

Telefon: 
+36 1 471 4350
Mobil: 
+36 30 488 3885

Élmények felsőfokon. A Puskás Aréna Látogatóközpont idén első alkalommal csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programjaihoz. Budapest egyik legújabb és legizgalmasabb programhelyszíne lenyűgöző technikai megoldásokkal és Európában is egyedülálló élményekkel, ingyenes családi programokkal várja látogatóit.

16:00 órától induló, ingyenes programjaink:

- Teqball kicsiknek és nagyoknak
- Kvíz- és VR-játékok, amelyekkel akár Robbie Williamsként léphetünk színpadra
- Filmvetítés
- Karaoke és Guitar Hero játékok
- Csocsó,-  és gombfoci viadal

A 3D és virtuális valóságot használó technikákkal bárki kipróbálhatja és átélheti, hogy milyen akár 400 méteres magasságból megnézni a készülő új Puskás Ferenc Arénát, de akár egy koncertszínpadon, képzeletbeli sztárrá változva is színpadra léphet, több tízezer ember előtt.

A látogatóközpontban rendhagyó kiállítás várja az érdeklődőket: egy óriási futball-labdában berendezett „Puskás-szentélyben” lehet megismerni a magyar labdarúgás legendás alakjának történetét és a magyar foci nagy pillanatait idéző, most először látható relikviákat.

Az éjszaka különleges élményt is tartogat:

21:30 órától kezdődik az új Puskás Aréna első hivatalos, nyilvános fénypróbája, melyen a Puskás Aréna egy részét öltöztetjük fényárba.

Programjaink

Állandó kiállítás |attrakció, előadás, film, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás, tárlatvezetés, zene
Élmények felsőfokon. A Puskás Aréna Látogatóközpont idén első alkalommal csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programjaihoz. Budapest egyik... Tovább »