Sziklakórház Atombunker Múzeum

Mobil: 
+36 70 701 0101

Váltsa meg elővételben karszalagját és látogasson el hozzánk a hivatalos programkezdet előtt, már 10 órától. A karszalagok megválthatók:

- A www.sziklakorhaz.hu oldalon online
- Elővételben május 28-tól június 21-ig a Sziklakórház Atombunker Múzeumban
- A Múzeumok Éjszakája napján a Sziklakórház Atombunker Múzeumban.

A Múzeumok Éjszakáján 10-18 óra között CSAK a Sziklakórház Atombunker Múzeumban előzetesen, vagy aznap a Sziklakórház kasszáiban megváltott karszalaggal van lehetőség a látogatásra!* 18 óra után BÁRHOL megváltott karszalaggal be lehet lépni.

A korábbi évek tapasztalatai alapján javasoljuk mindazoknak, akik nálunk váltják meg karszalagjukat, hogy 15 ÓRA ELŐTT ÉRKEZZENEK MÚZEUMUNKBA, ugyanis ezután már lényegesen hosszabb várakozási idővel kell számolniuk. Tájékoztatjuk önöket, hogy a nálunk vásárolt karszalagosoknak a megnövekedett forgalom miatt 18 óra után nem tudjuk garantálni a rövidebb sorban állást! Az utolsó belépés 24:00-kor lesz, így a sor végét az elmúlt évek tapasztalatai alapján 23 óra magasságában fogjuk lezárni.

* A nálunk váltott karszalagok természetesen az összes résztvevő múzeumban érvényesek.

Programjaink

10:00 - 00:00
|kiállítás, tárlatvezetés
A Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórház izgalmas, interaktív tárlatvezetések keretében lesz látogatható. A túra a kórház és az atombunker... Tovább »
10:00 - 22:00
|attrakció, kiállítás, tárlatvezetés
Izgalmas és látványos dinamikus és statikus katonai bemutatók keretében megismerhetjük a MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű... Tovább »